Bestrating

Bestrating door het Schuttingmenneke

Het Schuttingmenneke staat bekend om zijn vakwerk in het plaatsen van houten schuttingen op maat, vlonders, tuinhuizen en blokhutten. Nu is het assortiment uitgebreid met bestrating voor uw tuin en/of oprit.

Met de keuze voor Gardenlux heeft Het Schuttingmenneke de stap gezet naar een totaal leverancier voor het realiseren van uw droomtuin.

Gardenlux is een allround leverancier van sierbestrating, natuursteen producten en decoratieve tuinelementen. Na de oprichting in 2004 heeft Gardenlux al snel de tuinwereld veroverd. De collectie wordt uitsluitend geleverd door aangesloten dealers, zoals Het Schuttingmenneke. Hij geeft u graag vakkundig advies over de juiste materialen en goed onderhoud.

De tuin wordt steeds vaker het verlengstuk van uw woning. We halen het binnengevoel naar buiten en genieten van de tuin alsof het een tweede leefruimte is. Compleet met buitenkeuken, lounge hoek en eetgedeelte. Wij vinden dat iedere Nederlandse tuin die luxe uitstraling moet krijgen die het verdient.

Gaat u voor landelijk of modern, mediterraan of Japans? Is de tuin groot of klein en heeft u weinig te besteden? Het maakt niet uit waar uw keuze ligt. Wij verlengen iedere woonkamer door naar de buiten. Wij laten Nederland optimaal genieten van de tuin.

Laat uw bestrating leveren door Het Schuttingmenneke

Wanneer u bestrating laat leveren door Het Schuttingmenneke, dan profiteert u van een aantal voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Wij zijn officiele dealer van Gardenlux Stones & Paving
  • Wij denken graag met u mee en voorzien u van advies op maat
  • Wij hanteren korte lijnen waardoor u altijd de bestrating krijgt die helemaal aansluit bij uw wensen

Dus wilt u bestrating van Gardenlux Stones & Paving met de luxe van de service van Schuttingmenneke? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen met Het Schuttingmenneke

Wilt u meer informatie over bestratingen door Het Schuttingmenneke, of wilt u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het contactformulier kunt u gemakkelijk uw bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06-28839338 of u kunt een mail sturen naar wim@schuttingmenneke.nl. Voor bestrating op maat gaat u natuurlijk naar Het Schuttingmenneke!

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie