Over ons

Over Het Schuttingmenneke

Wat vooraf ging…

In de beginjaren negentig begon ik als zelfstandig schuttingbouwer in opdracht schuttingen te plaatsen. Dit heb ik een tiental jaren gedaan, waarna ik een andere baan kreeg aangeboden. Na enkele omzwervingen in diverse beroepen en wederom als zelfstandige ging ik me beraden wat ik nu het allerleukste vond van wat ik ooit in mijn beroepsleven heb gedaan. Dat bleek toch schuttingbouwer te zijn.

Vandaar dat ik in 2015 weer begonnen ben als onderaannemer in de schuttingbouw. Het werk beviel me wel, maar de samenwerking met de opdrachtgever was veel minder. Begin 2016 heb ik dan de knoop doorgehakt en ben geheel voor mezelf begonnen.

Mijn visie op schuttingen

Ik vind dat ik alleen een schutting wil en kan plaatsen zoals ik die bij mij thuis ook zou willen. Niet dat ik u mijn smaak wil opdringen, maar wel dat de geboden schutting zodanig opgeleverd wordt dat ik er trots op ben dat ik deze geplaatst heb.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een uitgebreid assortiment van de hoogste kwaliteit, dat is hetgeen wat wij te bieden hebben aan u. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Twijfel niet en vraag een offerte aan!

Volg Het Schuttingmenneke op social media:

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie