Hout beton schutting

Een hout  beton schutting koopt u bij Het Schuttingmenneke

Wilt u een nieuwe houten schutting kopen en bent u op zoek naar een bedrijf met een ruim aanbod aan schuttingen? Kom dan kijken bij Het Schuttingmenneke, de specialist met een zeer ruim assortiment hout beton schuttingen. Een mooie en degelijke schutting is bepalend voor de uitstraling van uw tuin. En een hout schutting biedt u ook privacy en veiligheid. Een hout schutting van Het Schuttingmenneke is gemaakt van hoogwaardig hout en is duurzaam geïmpregneerd. Wilt u uw hout schutting liever niet zelf plaatsen, maar laat u dat graag over aan ons? Dat kan. Neem voor meer info en advies contact met ons op.

Houten schutting met beton

Onze houten schuttingen bestaan volledig uit hout. Dat zijn dus houten schermen met houten palen. Dit geeft de meest natuurlijke uitstraling aan uw tuin. De palen voor de schutting zijn gemaakt van hardhout. Maar u kunt bij ons ook kiezen voor een hout schutting in combinatie met beton, zoals een beton onderplaat en betonpalen. Hiermee behoudt u het natuurlijke karakter van uw tuin heeft u een buitengewone degelijke schutting. De combinatie van hout en beton is erg populair vanwege de duurzaamheid.

Douglas potdeksel schutting antraciet betonpaal

Vuren schutting van potdekselplanken en grijze betonnen palen en platen

Horizontale schutting

Horizontale grenen schutting

luxe schutting met douglas scherm

Luxe schutting van Douglas en antraciet beton

Duurzame hout beton schutting

Als u kiest voor een hout schutting van Het Schuttingmenneke, dan kiest u gegarandeerd voor een duurzame schutting. U hebt bij ons de keuze uit een zeer ruim aanbod houten schuttingen. Dat is een goede keuze als u de omheining een fraaie natuurlijke uitstraling wilt geven. Al het hout dat wij verwerken is geïmpregneerd en voldoet aan het KOMO-keurmerk. Hierdoor zijn onze schuttingen jarenlang bestand tegen weersinvloeden, schimmels en insecten. Met een schutting van Het Schuttingmenneke kiest u voor kwaliteit en voor jarenlang zorgeloos plezier! De standaard houten schermen van 180 x 180 centimeter zijn leverbaar in de volgende aansprekende houtsoorten:

  • Grenenhout, geïmpregneerd
  • Vurenhout, geïmpregneerd
  • Douglashout
  • Red Class Wood
  • Nobifix
  • Hardhout

Laat u bij Het Schutingemenneke adviseren over de beste keuze hout schutting voor uw tuin!

Kom kijken bij Het Schuttingmenneke

Wilt u meer weten over ons topkwaliteit hout schuttingen, of wilt u graag meer weten over het laten plaatsen van een fraaie hout schutting in combinatie met beton? Kom dan gerust kijken naar ons assortiment. Neem daarvoor contact met ons op via 06-28839338 . U kunt ook een mail sturen via wim@schuttingmenneke.nl. Of laat uw gegevens achter in ons contactformulier op de website. Het Schuttingmenneke helpt u graag met uw nieuwe houten schutting.

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie