Gestapelde schutting

Gestapelde of modulaire schutting vindt u bij Het Schuttingmenneke

Bent u van plan om een schutting voor uw tuin te kopen en bent u op zoek naar een bedrijf waar u kunt kiezen uit een ruim aanbod schuttingen. Kom dan kijken bij Het Schuttingmenneke, de specialist in alle soorten schuttingen, waaronder de zeer populaire gestapelde of modulaire schutting. Een mooie en degelijke schutting is bepalend voor de uitstraling van uw tuin. Bovendien biedt een schutting ook de nodige privacy en veiligheid. Met een gestapelde of modulaire schutting heeft u een dichte schutting met een robuust uiterlijk en een lange levensduur. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden die u heeft bij het kiezen van een modulaire schutting. U kunt voor meer info en advies natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Nieuwste trend gestapelde schutting

​De nieuwste trends in schuttingen vindt u bij Het Schuttingmenneke. Dat is de gestapelde of modulaire schutting uit speciaal voor Het Schuttingmenneke geproduceerde betonpalen met daartussen gestapelde blokhutprofielen. Ook dit is een topkwaliteit dichte schutting met een robuust uiterlijk en een lange levensduur. De houtsoorten die u kunt kiezen zijn Vuren,
Douglas en hardhout. En tegenwoordig zijn de betonpalen en betonplaten leverbaar in verschillende kleuren, zoals wit, antraciet, betongrijs en taupe. Met andere woorden: u stelt zelf de modulaire schutting samen op de manier en met de materialen die u zelf kiest. Als u wilt, kunnen wij de schutting uiteraard ook bij U plaatsen.

antraciet-beton-met-grenen-scherm-logo_orig

Stapelschutting van Douglas planken

vuren-blokhut-schutting-logo_orig

Stapelschutting van vuren planken

antraciet-beton-met-grenen-scherm-logo_orig

Douglas modulaire schutting

Het Schuttingmenneke levert de beste service

Met een stevige schutting om uw tuin kunt u in alle rust van uw privacy genieten. En een schutting plaatsen is één, maar het kiezen van de juiste materialen is al een hele klus op zich. Bij Het Schuttingmenneke helpen we u er graag mee. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze modulaire schuttingen en gestapelde schuttingen zijn altijd op maat gemaakt voor uw tuin, zodat ze perfect aansluiten. Daarnaast gaan onze schuttingen jaren mee en blijven mooi verzorgd! Interesse? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Kom kijken bij Het Schuttingmenneke

Wilt u meer weten over ons gevarieerde aanbod materialen voor het bouwen van een modulaire schutting, of wilt u graag meer weten over het laten plaatsen van de schutting bij u thuis? Kom dan gerust langs voor een kijkje is ons assortiment en voor advies. U kunt contact met ons opnemen via 06-28839338 . U kunt ook een mail sturen naar wim@schuttingmenneke.nl. Of laat uw gegevens achter op ons contactformulier op de website. Het Schuttingmenneke helpt u graag met uw nieuwe gestapelde of modulaire schutting.

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie