Composiet schutting plaatsen in Helmond

Het schuttingmenneke voor uw composiet schutting in Helmond

Zoekt u een composiet schutting in Helmond? Het Schuttingmenneke helpt u verder. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van composiet schuttingen. Deze schuttingen zijn ideaal voor uw tuin. Ze zijn er mooi verzorgd uit en kunnen precies worden aangepast op uw wensen. Daarnaast creëert een schutting wat privacy in uw tuin. Hierdoor kunt u weer rustig in uw tuin zitten zonder last te hebben van uw omgeving. Een composiet schutting zorgt dus voor de perfecte afwerking van uw tuin!

Ruim assortiment aan schutting onderdelen

Composiet schuttingen kunnen uw tuin in Helmond verschillende uitstralingen geven. Ze kunnen zorgen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een wat meer robuuste uitstraling. Welke uitstraling de schutting creëert, hangt af van welke materialen er worden gebruikt. Wij bieden composiet, houten en aluminium schutting onderdelen aan. Deze onderdelen kunt u met elkaar combineren of u kunt van één soort materiaal gebruik maken. De verschillende onderdelen worden vervolgens bevestigd in een aluminium of een betonnen paal. Andere toevoegingen zijn ook nog mogelijk.

Laat uw composiet schutting plaatsen in Helmond

Er is veel vakkennis nodig om uw composiet schutting te plaatsen. Wij regelen dit en nog veel meer voor u:

  • Plaatsen van composiet schuttingen
  • Ruim assortiment materialen
  • Composiet, houten of aluminium schuttingdelen
  • Mix en match composiet schutting van Elephant
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Hoogwaardige composiet schuttingen

Een composiet schutting is een duurzame omheining van kunsthars en houtvezels. De schuttingdelen worden bevestigd in een aluminium paal en onder- en bovenregel. Deze kunnen blank geanodiseerd of antraciet gemoffeld zijn. Een composiet schutting heeft de uitstraling van natuurlijk hout, maar de voordelen van kunststof. Zo zal uw composiet schutting niet gaan splijten of afsplinteren en is deze water- en vochtafstotend. Bovendien hoeft uw composiet schutting niet afgewerkt te worden met beits of vernis en is dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Voor extra stevigheid kunt u ervoor kiezen om de composiet delen door Het Schuttingmenneke in een betonpaal te laten bevestigen.

Compostiet Schutting in Nederweert

Specialist in het plaatsen van composiet schuttingen

Wij hebben al veel composiet schuttingen geleverd en geïnstalleerd voor onze klanten in Helmond. De kwaliteit van onze schuttingen is bij ons altijd een hoge prioriteit. Hierdoor kunnen onze klanten jarenlang genieten van hun schutting. Verder leveren wij altijd maatwerk. Wij zorgen ervoor dat de schutting perfect aansluit op uw tuin. Wij geven u dan ook graag advies over alle mogelijkheden voor uw composiet schutting.

Bel direct Het Schuttingmenneke voor uw schutting

Vraag direct een offerte aan voor uw composiet schutting. Heeft u nog verdere vragen over uw schutting? Bel dan naar 06-28839338 of mail naar
wim@schuttingmenneke.nl. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier op onze site. Het Schuttingmenneke beantwoordt dan al uw vragen over uw composiet schutting in Helmond.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie