Composiet schutting plaatsen in Roermond

Voordelen van een composiet schutting in Roermond

Heeft u een composiet schutting in Roermond nodig? Dan zit u bij Het Schuttingmenneke op de juiste plek. Wij leveren en installeren schuttingen in veel verschillende soorten en maten. Een groot voordeel van composiet schuttingen is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Dit is ook de reden dat dit soort schuttingen steeds populairder worden. Laat uw tuin er daarom weer mooier uitzien door een composiet schutting te plaatsen. Hierdoor lijkt uw tuin weer zo goed als nieuw!

Stel uw eigen composiet schutting samen

Wij bieden veel verschillende soorten materialen aan in Roermond, waardoor u uw eigen schutting kan samenstellen. U kunt kiezen uit houten, aluminium of composiet schutting onderdelen. Een aantal onderdelen zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. De keuze van uw onderdelen bepaalt de sfeer die uw schutting gaat uitstralen. Wij geven u graag advies over de verschillende onderdelen en welk materiaal de beste keus is voor u.

Mogelijkheden voor uw composiet schutting in Roermond

Een composiet schutting bestaat uit veel verschillende onderdelen. Wij kunnen in Roermond het volgende voor u betekenen en leveren:

  • Plaatsen van composiet schuttingen
  • Mix en match uw composiet schutting
  • Composiet, houten of aluminium schuttingdelen
  • Ruim assortiment materialen
  • Vrijblijvend advies over het samenstellen van uw schutting

Hoogwaardige composiet schuttingen

Een composiet schutting is een duurzame omheining van kunsthars en houtvezels. De schuttingdelen worden bevestigd in een aluminium paal en onder- en bovenregel. Deze kunnen blank geanodiseerd of antraciet gemoffeld zijn. Een composiet schutting heeft de uitstraling van natuurlijk hout, maar de voordelen van kunststof. Zo zal uw composiet schutting niet gaan splijten of afsplinteren en is deze water- en vochtafstotend. Bovendien hoeft uw composiet schutting niet afgewerkt te worden met beits of vernis en is dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Voor extra stevigheid kunt u ervoor kiezen om de composiet delen door Het Schuttingmenneke in een betonpaal te laten bevestigen.

Compostiet Schutting in Nederweert

Het Schuttingmenneke levert de beste schuttingen in Roermond

Een schutting is een groot deel van uw tuin in Roermond. Daarom zorgen wij ervoor dat uw composiet schutting er mooi uitziet. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van composiet schuttingen. Wij leveren altijd maatwerk en gebruiken de beste kwaliteit materialen. Hierdoor ziet uw schutting er uiteindelijk prachtig uit. Wij hebben veel klanten al een goed eindresultaat bezorgd. Voor voorbeelden van ons vorige werk, kijk dan op onze site onder het kopje Inspiratie

Voor meer informatie, bel direct Het Schuttingmenneke!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Het Schuttingmenneke voor uw composiet schutting. Bel direct naar 06-28839338 of mail ons naar wim@schuttingmenneke.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Vraag dan ook direct een offerte aan. Het Schuttingmenneke gaat dan direct aan de slag met uw composiet schutting in Roermond.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie