Composiet schutting plaatsen in Tilburg

Onderhoudsvrije composiet schutting in Tilburg

Heeft u een mooie composiet schutting in Tilburg nodig? Dan helpen wij u graag verder. Het Schuttingmenneke levert de beste kwaliteit schuttingen. Hierdoor zien de schuttingen er altijd goed uit. Wij maken schuttingen voor elke soort tuin. Zoekt u een schutting met een luxe uitstraling, of heeft u liever een wat natuurlijkere uistraling? Wij hebben het allemaal. Welke voorkeuren u ook heeft voor uw schutting, Het Schuttingmenneke kan u helpen. Dus zoekt u composiet schutting van goede kwaliteit, dan kunt u bij ons terecht!

Composiet schutting die voldoet aan al uw wensen

Elke composiet schutting is uniek. Elke klant in Tilburg is anders en heeft andere voorkeuren. Daarom geven wij u veel keuzemogelijkheden in soorten en kleuren schutting onderdelen. Wij hebben composiet, houten en aluminium schutting onderdelen van het merk Elephant. Deze onderdelen kunnen ook gecombineerd worden. De schutting schermen worden geplaatst in een betonnen of in een aluminium paal. Er is ook nog een optie om een betonnen grondplaat toe te voegen. Zo creëert u een composiet schutting die wat opener is of die juist meer privacy geeft.

Ruim assortiment aan schutting onderdelen

Wij bieden een ruime keuze aan materialen aan voor uw schutting in Tilburg. Daarnaast verrichten wij diverse diensten:

  • Plaatsen van composiet schuttingen
  • Composiet, houten of aluminium schuttingdelen
  • Mix en match composiet schutting van Elephant
  • Ruime keuze aan beschikbare materialen
  • Vrijblijvend advies over uw composiet schutting

Hoogwaardige composiet schuttingen

Een composiet schutting is een duurzame omheining van kunsthars en houtvezels. De schuttingdelen worden bevestigd in een aluminium paal en onder- en bovenregel. Deze kunnen blank geanodiseerd of antraciet gemoffeld zijn. Een composiet schutting heeft de uitstraling van natuurlijk hout, maar de voordelen van kunststof. Zo zal uw composiet schutting niet gaan splijten of afsplinteren en is deze water- en vochtafstotend. Bovendien hoeft uw composiet schutting niet afgewerkt te worden met beits of vernis en is dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Voor extra stevigheid kunt u ervoor kiezen om de composiet delen door Het Schuttingmenneke in een betonpaal te laten bevestigen.

Compostiet Schutting in Nederweert

Composiet schutting voor uw tuin in Tilburg

Het Schuttingmenneke maakt al sinds 2017 composiet schuttingen voor klanten in Tilburg. Sommige tuinen hebben lastige hoeken, waardoor het ingewikkeld is om schuttingen te plaatsen. Wij leveren altijd schuttingen op maat voor uw tuin, hierdoor heeft u dit probleem niet meer. Wij zorgen dat de schutting perfect aansluit en er goed verzorgd uitziet. Maak uw tuin weer compleet met een mooie nieuwe composiet schutting.

Nog meer vragen? Bel direct Het Schuttingmenneke

Laat direct uw composiet schutting plaatsen en vraag een offerte aan! Wij geven u dan alle informatie die u nodig heeft om uw ideale schutting te creëren. Voor vragen bel 06-28839338 of mail naar wim@schuttingmenneke.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze site. Neem direct contact met Het Schuttingmenneke voor uw composiet schutting in Tilburg.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie