Gestapelde schutting plaatsen in Eindhoven

Nieuwe gestapelde schutting in Eindhoven

Wilt u een gestapelde schutting plaatsen in Eindhoven? Laat dit aan schutting expert Het Schuttingmenneke over. Wij plaatsen al jaren vol passie modulaire schuttingen. Schuttingen worden steeds belangrijker voor privacy en veiligheid. Het zorgt voor een afscheiding van uw tuin van de rest van de wereld. Uw tuin is een plek alleen voor uzelf. Een modulaire schutting maakt dit mogelijk. Daarnaast voegt een mooie modulaire schutting nog wat extra’s toe aan uw tuin, waardoor u nog meer kan genieten van uw eigen plekje.

Veel mogelijkheden voor uw gestapelde schutting

Het is belangrijk dat uw modulaire schutting aan al uw eisen voldoet. Wij verwerken daarom ook al uw wensen in uw modulaire schutting. Ten eerste kunt u gebruik maken van verschillende houtsoorten, namelijk: Vuren, Douglas en hardhout. Elke houtsoort geeft een andere uitstraling aan uw tuin in Eindhoven. Wilt u de kleur van uw schuttingen aanpassen aan de rest van uw tuin, dan is dit ook mogelijk! De betonpalen en betonplaten leveren wij namelijk in verschillende kleuren, onder andere wit, antraciet, grijs en taupe.

Diensten voor uw gestapelde schutting in Eindhoven

Wij regelen alles voor uw modulaire schutting in Eindhoven:

  • Plaatsen van gestapelde schutting
  • Leveren van betonpalen met daartussen gestapelde blokhutprofielen
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de modulaire schutting
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Het Schuttingmenneke levert de beste service

Service staat bij ons erg hoog. Wij passen onze gestapelde schuttingen aan onze klanten in Eindhoven aan. Elke tuin, en dus ook elke schutting, is uniek. Hierdoor zijn er altijd aanpassingen nodig. Wij helpen u graag door de perfecte schutting voor u te maken. Dit doen we niet alleen door goede service, maar ook door goede kwaliteit te leveren. Onze schuttingen gaan jaren mee en blijven mooi verzorgd! Daarnaast zijn de modulaire schuttingen altijd op maat gemaakt voor uw tuin, zodat ze perfect aansluiten. Interesse? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

schutting in Stramproy

Meer vragen over uw gestapelde schutting in Eindhoven?

Laat uw gestapelde schutting plaatsen door Het Schuttingmenneke. Wilt u een schatting van de kosten? Vraag dan een offerte aan via onze site. Voor verdere vragen kunt u uw gegevens achterlaten via het contactformulier hier op onze site. Voor directe vragen, bel naar 06-28839338 of mail ons via wim@schuttingmenneke.nl. Het Schuttingmenneke beantwoordt al uw vragen over uw gestapelde schutting in Eindhoven.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie