Gestapelde schutting plaatsen in Helmond

Geef uw tuin een nieuwe uitstraling

Laat uw gestapelde schutting in Helmond plaatsen door een specialist. Het Schuttingmenneke zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit ontvangt. Een goede kwaliteit modulaire schutting geeft uw tuin een robuuste uitstraling. Wij maken gebruik van natuurlijke producten, waardoor uw tuin het echte ‘buitengevoel’ blijft houden. De modulaire schutting zorgt voor een afscheiding van uw tuin met de buitenwereld. Het brengt de rust terug in uw tuin, waardoor u eindelijk weer kunt ontspannen!

Schutting experts voor uw gestapelde schutting

Wij hebben al veel ervaring opgedaan in het plaatsen van gestapelde schuttingen in Helmond. Als u nog inspiratie nodig heeft voor uw modulaire schutting, kijk dan naar een aantal voorbeelden hier op onze site onder het kopje schutting idee. Een modulaire schutting is opgebouwd uit houten planken, betonpalen en betonplaten. De houten planken kunnen gemaakt worden van de volgende houtsoorten: Vuren, Douglas en hardhout. De betonpalen en betonplaten kunt u toevoegen in verschillende kleuren, onder andere wit, antraciet, grijs en taupe.

Diensten in Helmond

Het Schuttingmenneke zorgt voor alle benodigdheden voor uw gestapelde schutting in Helmond:

  • Plaatsen van een gestapelde schutting
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de modulaire schutting
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Leveren van betonpalen met daartussen gestapelde blokhutprofielen
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Het Schuttingmenneke helpt u met al uw schuttingen

Er is veel betrokken bij het maken van de juiste modulaire schutting. Wij maken dit echter veel makkelijker door veel alvast voor u te regelen. Wij geven u toelichting over alle beschikbare materialen om de keuze makkelijker te maken. Daarna plaatsen wij uw maatwerk gestapelde schutting snel en vakkundig in uw tuin in Helmond. De modulaire schutting heeft geen verdere behandeling nodig, aangezien wij altijd de beste kwaliteit schuttingen leveren. Makkelijker kan het niet! Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

schutting in Stramproy

Vraag direct een offerte aan voor uw gestapelde schutting

Laat uw modulaire schutting in Helmond door ons maken en vraag snel en makkelijk een offerte aan. Wij helpen u verder met uw gestapelde schutting. Laat uw gegevens achter via het contactformulier hier op onze site voor verdere vragen. Wilt u ons liever telefonisch bereiken? Bel dan naar 06-28839338 . Per mail zijn wij bereikbaar via wim@schuttingmenneke.nl. Het Schuttingmenneke maakt uw ideale gestapelde schutting in Helmond!

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie