Gestapelde schutting plaatsen in Veldhoven

Gestapelde schutting volledig naar wens

Vul uw tuin aan met een gestapelde schutting in Veldhoven! Een modulaire schutting is tegenwoordig onmisbaar in een tuin. Een schutting zorgt voor privacy, maar ook veiligheid. Door een gestapelde schutting te laten plaatsen, zorgt u voor een afscheiding van uw tuin. Hierdoor kunt u weer rustig een boek lezen, in de zon zitten of bijvoorbeeld lekker barbecueën in alle rust. Wij helpen u graag om dit te verwezenlijken.

Welke gestapelde schutting past bij u?

Het is belangrijk om een modulaire schutting te kiezen die past bij de sfeer en stijl van uw tuin in Veldhoven. Wij hebben verschillende houtsoorten tot onze beschikking die hierbij helpen, namelijk Vuren, Douglas en hardhout. Wij geven graag toelichting over elk van de houtsoorten om te kunnen bepalen welke het beste bij uw tuin past. Daarnaast zijn de betonnen elementen van de schutting in verschillende kleuren beschikbaar, namelijk wit, antraciet, grijs en taupe. Ook de kleuren kunt u gebruiken om de perfecte schutting te creëren.

Alles voor uw modulaire schutting in Veldhoven

Wij plaatsen graag een modulaire schutting voor u. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Plaatsen van een gestapelde schutting
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de modulaire schutting
  • Ruime keuze aan kleuren en soorten hout en beton
  • Leveren van betonpalen met daartussen gestapelde blokhutprofielen
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Vakmannen voor uw modulaire schuttingen in Veldhoven

Wij laten uw gestapelde schutting plaatsen door echte vakmannen. Wij hebben al veel schuttingen geplaatst en kunnen uw schutting precies aanpassen aan uw tuin in Veldhoven. Wij leveren de modulaire schuttingen op maat en leveren bovendien altijd de beste kwaliteit. Door onze hoge kwaliteit is er bijna geen verder onderhoud meer nodig. Uw gestapelde schutting blijft er nog jaren mooi en verzorgd uitzien! Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de groene knop hier onder.

schutting in Stramproy

Ontvang direct een offerte voor uw gestapelde schutting

Wilt u uw modulaire schutting zo snel mogelijk ontvangen? Vraag dan meteen een offerte aan. Als u nog vragen heeft over onze modulaire schuttingen, bel ons dan via 06-28839338 of mail ons via
wim@schuttingmenneke.nl. Wij zijn ook te bereiken via het contactformulier hier op onze site. Voor uw gestapelde schutting in Veldhoven, bel direct Het Schuttingmenneke!

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie