Gestapelde schutting plaatsen in Venray

Gestapelde schutting voor uw tuin in Venray

Het Schuttingmenneke helpt u graag met uw gestapelde schutting in Venray. Het plaatsen van modulaire schuttingen moet met precisie worden uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van modulaire schuttingen. We maken schuttingen op maat voor uw tuin, zodat u het beste resultaat ontvangt. Gestapelde schuttingen geven uw tuin weer wat extra’s en zorgen voor een robuust uiterlijk. Dit geeft uw tuin een geheel nieuwe uitstraling!

Stel uw ideale modulaire schutting samen

Gestapelde schuttingen bestaan uit verschillende onderdelen. Wij hebben een ruim assortiment aan kleuren en soorten hout en beton. Hierdoor kunt u precies bepalen hoe uw modulaire schutting eruit komt te zien. U kunt kiezen uit de volgende houtsoorten: Vuren, Douglas en hardhout. De betonpalen en betonplaten zijn leverbaar in de volgende kleuren: wit, antraciet, grijs en taupe. Wij geven u graag advies over de verschillende materialen beschikbaar in Venray.

Plaatsen van gestapelde schutting in Venray

Wij helpen u graag verder met uw modulaire schutting. Wij kunnen het volgende voor u doen:

  • Plaatsen van modulaire schutting
  • Leveren van betonpalen met daartussen gestapelde blokhutprofielen
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de gestapelde schutting
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Specialist houten schuttingen in Venray

Het is belangrijk om de juiste gestapelde schutting te kiezen voor uw tuin in Venray. Wij geven u graag meer informatie over alle voor- en nadelen van de verschillende soorten hout. Elke houtsoort die wij gebruiken is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Hierdoor is er weinig onderhoud nodig voor uw modulaire schutting. Dit scheelt u een hoop tijd en moeite. Voor voorbeelden van onze schuttingen kunt u terecht op onze site bij het kopje inspiratie. Heeft u interesse gekregen? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.

schutting in Stramproy

Vragen over uw gestapelde schutting in Venray?

Heeft u nog verdere vragen over uw modulaire schutting? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier op de site. Bereikt u ons liever direct, bel dan naar 06-28839338 of mail naar
wim@schuttingmenneke.nl. Op onze site kunt u ook meteen een offerte aanvragen. Het Schuttingmenneke zorgt voor al uw gestapelde schuttingen in Venray.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie