Houten schutting plaatsen in Venray

Mooie houten schutting in Venray

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe houten schutting in Venray? Dan kunt u terecht bij Het Schuttingmenneke. Schuttingen worden veel gebruikt om te zorgen voor een beetje privacy, maar ook voor het verhogen van de veiligheid. Aangezien de schutting vanuit het hele huis te zien is, moet het natuurlijk wel een mooie uitstraling hebben. Daarom zorgt Het Schuttingmenneke er altijd voor dat uw hout beton schuttingen van de beste kwaliteit zijn!

Voordelen houten schutting

Hout beton schutting komen vaak voor, daarom kunnen de schermen makkelijk gemaakt worden in een fabriek. Dit zorgt ervoor dat de hout beton schutting snel voor u klaar is in Venray. U kunt verschillende soorten houten schuttingen krijgen, afhankelijk van uw voorkeuren. Wij bieden verschillende soorten hout aan, namelijk: Grenen, Vuren, Douglas of hardhout. Ook de betonpalen en betonplaten zijn in verschillende kleuren aanwezig, zoals wit, antraciet, beton grijs, crème en taupe.

Beschikbare diensten in Venray

Wij helpen u graag verder met uw hout beton schutting. Wij bieden het volgende aan:

  • Plaatsen van hout beton schuttingen
  • Horizontale of verticale schuttingplanken installeren
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de houten schutting
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Specialist houten schuttingen in Venray

De kwaliteit van onze houten schuttingen staat bij ons voorop. Wij hebben al veel tevreden klanten voorzien van hun nieuwe hout beton schutting. De vele positieve reviews laten ons vakmanschap duidelijk zien. Een aantal voorbeelden van onze houten schuttingen kunt u zien op onze site onder het kopje inspiratie. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de button hieronder.

schutting in Stramproy

Waarom is Het Schuttingmenneke de beste keuze voor u?

Het Schuttingmenneke is opgericht in 2016. Wij zijn een klein bedrijf, bestaande uit drie werknemers. Hierdoor zijn wij altijd persoonlijk geïnvesteerd in elke klant in Venray. Wij focussen ons op een goede samenwerking met de klant. We doen er alles aan om uw specifieke wensen voor uw houten schutting te vervullen. Wij denken samen met u mee over alle mogelijkheden en zorgen hierdoor altijd voor het beste eindresultaat!

Geïnteresseerd? Bel meteen Het Schuttingmenneke

Vraag meteen een offerte aan voor uw hout beton schutting in Venray, en wij helpen u direct verder! Heeft u nog verder vragen voor ons, dan zijn wij altijd bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-28839338 . Als u ons per mail wilt bereiken, mail dan naar wim@schuttingmenneke.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze site. Het Schuttingmenneke helpt u graag met uw nieuwe houten schutting.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie