Composiet schutting

Laat uw composiet schutting plaatsen door Het Schuttingmenneke

Wilt u graag een duurzame en stijlvolle omheining in uw tuin laten plaatsen? Dan is een hout-composiet schutting een goede oplossing. Het Schuttingmenneke maakt uw composiet schutting voor u op maat en komt deze graag op uw terrein voor u plaatsen. Composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Wilt u graag een hoogwaardige composiet schutting laten plaatsen door Het Schuttingmenneke? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan!

”Mix and Match” composiet schuttingen

Naast de compleet composiet schuttingen, kunnen de specialisten van Het Schuttingmenneke ook de zogeheten ‘Mix and Match’  schuttingen van het merk Elephant bij u komen monteren. De Mix & Match schuttingdelen worden op elkaar gestapeld tussen twee aluminium palen en door een aluminium onder- en bovenregel afgesloten. Met ‘Mix and Match’ kunt u zelf een schutting samenstellen met verschillende materialen. Deze schuttingen zijn zeer duurzaam, onderhoudsvrij en u kunt zelfs schuttingdelen van composiet en aluminium toevoegen! De mogelijkheden met een composiet schutting zijn haast eindeloos en dus volledig aan te passen aan uw stijl en uw wensen.

principe mix en match

Composiet schutting deel

Zwarte Composiet schutting

Composiet schutting gevat in antracieten betonpalen

Hoogwaardige composiet schuttingen 

Een composiet schutting is een duurzame omheining van kunsthars en houtvezels. De schuttingdelen worden bevestigd in een aluminium paal en onder- en bovenregel. Deze kunnen blank geanodiseerd of antraciet gemoffeld zijn. Een composiet schutting heeft de uitstraling van natuurlijk hout, maar de voordelen van kunststof. Zo zal uw composiet schutting niet gaan splijten of afsplinteren en is deze water- en vochtafstotend. Bovendien hoeft uw composiet schutting niet afgewerkt te worden met beits of vernis en is dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Voor extra stevigheid kunt u ervoor kiezen om de composiet delen door Het Schuttingmenneke in een betonpaal te laten bevestigen.

Kom kijken bij Het Schuttingmenneke

Wilt u meer weten over ons topkwaliteit hout-composiet schuttingen, of wilt u graag meer weten over het laten plaatsen van een fraaie composiet schutting in combinatie met beton? Kom dan gerust kijken naar ons assortiment. Neem daarvoor contact met ons op via 06-28839338 . U kunt ook een mail sturen via wim@schuttingmenneke.nl. Of laat uw gegevens achter in ons contactformulier op de website. Het Schuttingmenneke helpt u graag met uw nieuwe  schutting.

Ipé lamel

Mix and match Lamel Composiet ip

Antraciet composiet lamel

Antraciet mix and match Elephant

Rock Grey composiet lamel

rock grey mix match elephant

Bruin Rhombus profiel in composiet

rhombus ip

Jatoba lamel

Jatoba mix en match Elephant

Douglas vintage lamel

Elephant mix and match Douglas Vintage

Donkerbruin composiet lamel

Rhombus nero

Douglas lamel

Mix and match douglas natural

Bicolor duala zweeds rabat composiet

Bicolor douala

Gemêleerd betongrijs lamel

Gemêleerd betongrijs mix Elephant

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie