Overkapping

Laat uw overkapping plaatsen door Het Schuttingmenneke

Wilt u graag een houten overkapping op maat laten plaatsen aan huis of in uw tuin? Dan bent u bij Het Schuttingmenneke aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met het maken en plaatsen van verschillende soorten overkappingen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij gaan pas naar huis als u helemaal tevreden bent over ons werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze bij het plaatsen van een overkapping.

Hoogwaardige houten overkappingen

Bij Het Schuttingmenneke kunt u terecht voor overkappingen van hoge kwaliteit die altijd volgens uw wensen wordt gemaakt en geplaatst. Wij beschouwen ieder project als maatwerk, waardoor uw nieuwe overkapping precies aansluit bij uw stijl en de afmetingen van uw terrein. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping van grenen, vuren, Red Class wood, hardhout of Douglas hout. Ook kunnen wij een onderplaat van beton voor u realiseren. Omdat wij enkel werken met materialen van de hoogste kwaliteit, weet u zeker dat u lang van uw overkapping kunt genieten.

Laat uw overkapping bouwen door Het Schuttingmenneke

Wanneer u uw overkapping laat realiseren door Het Schuttingmenneke, dan profiteert u van een aantal voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Wij leveren altijd 100% maatwerk
  • Wij denken graag met u mee en voorzien u van advies op maat
  • Wij bieden een ruim assortiment aan houten overkappingen
  • Wij hanteren korte lijnen waardoor u altijd de overkapping krijgt die helemaal aansluit bij uw wensen

Dus wilt u een overkapping die precies volgens uw wensen is vormgegeven? Schakel dan Het Schuttingmenneke in!

Contact opnemen met Het Schuttingmenneke

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een overkapping door Het Schuttingmenneke, of wilt u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het contactformulier kunt u gemakkelijk uw bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06-28839338 of u kunt een mail sturen naar wim@schuttingmenneke.nl. Voor een overkapping op maat gaat u natuurlijk naar Het Schuttingmenneke!

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie