Schutting Den Bosch

Schutting Den Bosch

​Voor een kwalitatieve schutting in Den Bosch moet u bij Het Schuttingmenneke zijn. Wij hebben een ruim assortiment schuttingen. Wat heeft uw voorkeur? Heeft u interesse in een schutting met hout? Dit zorgt voor een mooie natuurlijke en ook warme uitstraling. Deze schuttingen hebben vaak een lange levensduur. De volgende houtsoorten zijn mogelijk: vuren, Douglas, grenen en hardhout. 

Gestapelde schuttingen den Bosch

Misschien heeft u belangstelling voor een gestapelde schutting in Den Bosch. U maakt in dat geval zeker een uitstekende keus. U heeft dan gestapelde profielen en palen van beton. Ook de onderplaat is van beton. Een groot voordeel van de gestapelde schutting is dat deze winddicht is. Dat kan prettig zijn als u in uw tuin graag uit de wind wilt zitten. Wat het hout betreft heeft u keus genoeg. Niet alle houtsoorten zijn mogelijk, maar u kunt wel kiezen uit hardhout, Douglas of vuren. Deze schuttingen worden ook wel modulaire schuttingen genoemd en zijn op het moment vrij populair.

Compostiet Schutting in Nederweert

​Composiet schutting in Den Bosch

​U zoekt naar geschikte schuttingen den Bosch en heeft een uitgesproken voorkeur voor composiet? Misschien zag u deze een keer bij familie, vrienden of buren. De schutting bestaat uit gestapelde composiet profielen. Een zeer groot voordeel van deze schutting is dat hij geheel onderhoudsvrij is. Wilt u dus een mooie schutting, maar u houdt niet van veel werken in de tuin? Dan zou dit een uitstekende optie kunnen zijn. Daarnaast is de schutting door u zelf samen te stellen, dus u kunt er echt uw eigen touch aan geven. De palen kunnen van beton of aluminium, het is maar net wat uw voorkeur heeft. Vindt u het belangrijk dat de huisdieren van uw buren niet in uw tuin komen? Neem dan zeker ook een onderplaat. Dit is mogelijk als u kiest voor betonpalen. Bij aluminium palen is dat dus niet mogelijk. Wilt u deskundig advies? Bel ons en we staan graag voor u klaar.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie