Composiet schutting in Nederweert

Een composiet schutting is een moderne en duurzame oplossing voor het afbakenen van je tuin. In Nederweert is onlangs door Het Schuttingmenneke een prachtige schutting geplaatst met houtmotief planken in houtkleur, waarin trellies zijn verwerkt.

Composiet is een materiaal dat bestaat uit een mix van houtvezels en kunststof. Het heeft de uitstraling van hout, maar is veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Composiet is namelijk veel minder gevoelig voor rot, schimmel en insecten dan hout. Bovendien is het materiaal kleurvast en hoeft het niet geschilderd te worden. Een composiet schutting gaat dan ook veel langer mee dan een houten schutting.

De schutting in Nederweert is opgebouwd uit verschillende elementen, die allemaal afkomstig zijn van een andere leverancier. De houtmotief planken zijn bijvoorbeeld geleverd door Woodvision, een gespecialiseerde producent van composiet materialen. Deze planken hebben een natuurlijke houtlook en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

De trellies in de schutting zijn geleverd door Elphant by Dekker. Trellies zijn decoratieve elementen die vaak gebruikt worden om klimplanten te ondersteunen. In deze schutting zijn de trellies om de 2 of 3 schermen, wat zorgt voor een speels en natuurlijk effect.

Het plaatsen van een composiet schutting vereist wel wat kennis en ervaring. Daarom is het belangrijk om een ervaren vakman, zoals Het Schuttingmenneke, in te schakelen die gespecialiseerd is in het plaatsen van composiet schuttingen. Het Schuttingmenneke kan je helpen bij het ontwerpen van de schutting, het bepalen van de benodigde materialen en het plaatsen van de schutting.

Als je op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor het afbakenen van je tuin, dan is een composiet schutting zeker het overwegen waard. Met de houtmotief planken in houtkleur en de geïntegreerde trellies krijgt je schutting bovendien een natuurlijke uitstraling die perfect past bij elke tuin.

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie