Composiet schutting plaatsen in Venray

De mooiste composiet schutting in Venray

Sinds 2017 levert Het Schuttingmenneke ook composiet schuttingen in Venray. Composiet schuttingen worden steeds populairder. Deze schuttingen hebben namelijk bijna geen onderhoud nodig. Daarnaast is deze schutting snel en eenvoudig te installeren. Onze specialisten regelen dit allemaal voor u. U ontvangt een schutting van de beste kwaliteit en u hoeft hier nauwelijks iets voor te doen. Dit is de service die u ontvangt bij Het Schuttingmenneke. Laat dus direct uw composiet schutting door ons plaatsen!

Mix en Match uw composiet schutting

Composiet schuttingen zijn samengesteld uit verschillende materialen. Door de “Mix en Match” onderdelen van Elephant kunnen we uw schutting in Venray precies samenstellen zoals u wilt. Wij bieden verschillende schuttingdelen aan van composiet, hout en aluminium. Het is ook nog mogelijk om deze onderdelen in een betonpaal te bevestigen. Verder kan er ook nog een betonplaat geïnstalleerd worden. Van welke onderdelen u gebruik maakt, is geheel uw eigen keus. Hierdoor is elke schutting uniek. De composiet schutting kan perfect aangepast worden aan uw tuin en aan uw voorkeuren.

Beschikbare diensten voor uw composiet schutting

Wij bieden verschillende diensten aan voor uw composiet schutting in Venray. Dit zijn onder andere:

  • Plaatsen van composiet schuttingen
  • Ruim assortiment materialen
  • Composiet, houten of aluminium schuttingdelen
  • Mix en match uw composiet schutting
  • Vrijblijvend advies over het samenstellen van uw schutting

Hoogwaardige composiet schuttingen

Een composiet schutting is een duurzame omheining van kunsthars en houtvezels. De schuttingdelen worden bevestigd in een aluminium paal en onder- en bovenregel. Deze kunnen blank geanodiseerd of antraciet gemoffeld zijn. Een composiet schutting heeft de uitstraling van natuurlijk hout, maar de voordelen van kunststof. Zo zal uw composiet schutting niet gaan splijten of afsplinteren en is deze water- en vochtafstotend. Bovendien hoeft uw composiet schutting niet afgewerkt te worden met beits of vernis en is dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Voor extra stevigheid kunt u ervoor kiezen om de composiet delen door Het Schuttingmenneke in een betonpaal te laten bevestigen.

Compostiet Schutting in Nederweert

De beste kwaliteit en service in Venray

Het Schuttingmenneke zorgt altijd voor de beste service en kwaliteit voor uw schuttingen in Venray. De kwaliteit van uw composiet schutting is erg belangrijk. Door gebruik te maken van materialen van goede kwaliteit, kan uw schutting nog jaren mee. Verder is het ook erg belangrijk dat uw schutting goed bij uw tuin past. Dit kunt u voor elkaar krijgen door de juiste materialen te kiezen. Wij geven u graag advies over alle beschikbare materialen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u altijd de beste schutting ontvangt.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Het Schuttingmenneke

Vul het contactformulier op onze site in zodat wij snel een afspraak met u kunnen maken voor uw composiet schutting. Vraag ook meteen een offerte aan, zodat wij u snel verder kunnen helpen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 06-28839338 of per mail via
wim@schuttingmenneke.nl. Het Schuttingmenneke helpt u graag verder met uw composiet schutting in Venray.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie