Gestapelde schutting plaatsen in Den Bosch

Creëer een plekje voor uzelf in Den Bosch

Heeft u een gestapelde schutting in Den Bosch nodig? Specialist Het Schuttingmenneke helpt u verder met uw modulaire schutting. Laat uw schutting plaatsen om uw tuin af te bakenen. Hierdoor creëert u een duidelijk scheiding tussen uw tuin en de rest van uw straat. Dan kunt u eindelijk rustig in uw tuin zitten, zonder last te hebben van de rest om u heen. Wij regelen dit meteen voor u!

Wat is een gestapelde schutting?

Een gestapelde schutting is een dichte schutting met een robuust uiterlijk van lange levensduur. De modulaire schutting kan opgebouwd worden uit verschillende houtsoorten, inclusief Vuren, Douglas en hardhout. Tussen de houten planken bevinden zich betonpalen. Deze palen bieden wij in de volgende kleuren aan: wit, antraciet, grijs en taupe. De kleur van de betonpalen maakt uw modulaire schutting in Den Bosch nog specialer.

Ons werk in Den Bosch

Wij verzorgen de volgende benodigde diensten voor uw modulaire schutting in Den Bosch:

  • Plaatsen van een modulaire schutting
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de gestapelde schutting
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Aanbrengen van betonpalen met daartussen gestapelde blokhutprofielen
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Bijbehorende poorten voor uw gestapelde schutting

Een goede gestapelde schutting heeft natuurlijk ook een mooie poort nodig. Deze poorten zijn ook beschikbaar in de verschillende houtsoorten. Wij adviseren u graag over welke poort het beste bij uw tuin past. Voor inspiratie kunt u terecht op onze site onder het kopje inspiratie. Wilt u ook een complete modulaire schutting, perfect voor uw tuin in Veldhoven? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

schutting in Stramproy

Het Schuttingmenneke regelt het voor u

Laat uw modulaire schutting plaatsen door experts. Het Schuttingmenneke maakt uw schutting op maat voor uw tuin, zodat hij perfect aansluit. Wij gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeft u niet verder om te kijken naar uw gestapelde schutting. Hij blijft lang mooi zonder dat u hier iets voor hoeft te doen!

Bel nu voor uw gestapelde schutting in Den Bosch

Meer weten? Neem vrijblijvend met ons contact op voor uw gestapelde schutting. Bel direct naar 06-28839338 of mail naar wim@schuttingmenneke.nl. U kunt ons ook benaderen via het contactformulier op onze site. Wilt u meer informatie over uw modulaire schutting? Vraag dan ook een offerte aan. Het Schuttingmenneke geeft u snel meer informatie over uw gestapelde schutting in Den Bosch!

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie