Gestapelde schutting plaatsen in Haaren

Prachtige aanwinst voor uw tuin in Haaren

Maak uw tuin nog mooier met een gestapelde schutting in Haaren. Een modulaire schutting maakt uw tuin net wat specialer. Het zorgt namelijk een nieuwe uitstraling. Een stijlvolle modulaire schutting zorgt ervoor dat uw tuin er goed verzorgd uitziet. Daarnaast zorgt het ervoor dat hij wordt afgeschermd van ongewenste kijkers. Door een schutting kunt u rustig in uw tuin zitten zonder dat uw buren of voorbijgangers een kijkje kunnen nemen.

Werkzaamheden voor uw gestapelde schutting

Het plaatsen van een modulaire schutting in Haaren vereist vakkennis. Wij kunnen het volgende voor u regelen:

  • Plaatsen van een gestapelde schutting
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de modulaire schutting
  • Leveren van betonpalen met daartussen gestapelde blokhutprofielen
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Voordelen van een gestapelde schutting

Wij maken gestapelde schuttingen in verschillende vormen en maten. Een groot voordeel van modulaire schuttingen is dat er veel keuze is in de materialen die u kunt gebruiken. De houten planken kunnen van verschillende houtsoorten worden gemaakt, namelijk Vuren, Douglas en hardhout. De betonpalen of betonplaten kunnen in verschillende kleuren worden gebruikt, namelijk wit, antraciet, grijs en taupe. Hierdoor kunt u uw gestapelde schutting precies afstemmen op uw tuin in Haaren. Een ander groot voordeel is de duurzaamheid van modulaire schuttingen. Ze gaan lang mee en u hoeft ze bovendien nauwelijks te onderhouden!

Het Schuttingmenneke levert de beste service en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten in Haaren precies krijgen wat ze in gedachten hebben voor hun gestapelde schutting. Wij bieden daarom vrijblijvend advies aan om u te helpen met de keuze uit de verschillende materialen en kleuren. Zo kunnen wij een modulaire schutting maken die precies past bij uw voorkeuren. Daarnaast is de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken ook een focuspunt van ons. Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit materialen, zodat uw gestapelde schutting er altijd verzorgd uit blijft zien. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

schutting in Stramproy

Neem direct contact op voor uw gestapelde schutting

Ontvang direct een offerte voor uw modulaire schutting in Haaren. Wij helpen u dan snel verder. Voor verdere vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 06-28839338 of per mail wim@schuttingmenneke.nl. Wij hebben ook een contactformulier dat u kunt invullen voor specifieke vragen. Dan komen wij snel bij u terug. Het Schuttingmenneke geeft u graag advies over uw gestapelde schutting in Haaren.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie