Houten schutting plaatsen in Den Bosch

De mooiste houten schuttingen in Den Bosch

Het Schuttingmenneke heeft al veel klanten geholpen met hun houten schutting in Den Bosch. Een hout beton schutting is belangrijk voor de privacy in een tuin. Hierdoor kan je in alle rust genieten zonder gestoord te worden door de buitenwereld. In deze drukke samenleving is dit extra hard nodig. Daarom helpen wij u graag door een mooie nieuwe schutting voor u te plaatsen.

Werkzaamheden in Den Bosch

Er bestaan veel verschillende soorten houten schuttingen. Wij stemmen elke hout beton schutting af op uw voorkeuren. Wij kunnen het volgende voor u doen:

  • Hout beton schuttingen plaatsen
  • Horizontale of verticale schuttingplanken installeren
  • Plaatsen van een betonplaat onder de houten schutting
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Creëer uw ideale houten schutting

Wij hebben een ruim assortiment aan soorten materialen en kleuren voor uw houten schutting in Den Bosch. De schuttingplanken maken wij van verschillende houtsoorten, namelijk: Grenen, Vuren, Douglas of hardhout. Elke houtsoort zorgt weer voor een andere uitstraling van uw houten schutting. Een hout beton schutting bevat ook nog betonnen palen of betonplaten. Dit beton is beschikbaar in de volgende kleuren: wit, antraciet, grijs, crème en taupe. Zo kunt u uw hout beton schutting precies aanpassen zoals u wilt.

Het Schuttingmenneke is de beste keus voor u

Wij zorgen altijd voor de beste service in Den Bosch. Dit is ook te zien in de vele positieve beoordelingen op onze site. Wij vinden het belangrijk dat de klant een houten schutting ontvangt die voldoet aan alle wensen. Verder focussen wij ook op de goede kwaliteit van onze hout beton schuttingen. Hierdoor is uw schutting niet alleen mooi, maar kan hij ook jaren mee!

schutting in Stramproy

Vraag een offerte aan voor uw houten schutting

Vul het contactformulier in op onze site als u nog verdere vragen heeft. Wij geven u dan direct antwoord. Vraag ook meteen een offerte aan om zo snel mogelijk uw nieuwe hout beton schutting te krijgen. Bereikt u ons liever direct, bel dan naar 06-28839338 of mail naar wim@schuttingmenneke.nl. Het Schuttingmenneke staat tot uw dienst voor uw houten schutting in Den Bosch.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie