Houten schutting plaatsen in Eindhoven

De beste kwaliteit houten schutting

Heeft u een houten schutting in Eindhoven nodig voor uw tuin? Dan helpt Het Schuttingmenneke u verder. Wij bieden u een mooie afscheiding van uw tuin aan, die zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een groot voordeel van een houten schutting is dat hij erg duurzaam is en onderhoudsvrij. Hierdoor blijft de hout beton schutting lang in goede staat, zonder dat u al te veel tijd kwijt bent aan het onderhoud.

Uw houten schutting in Eindhoven

U kunt voor uw houten schutting kiezen uit één van de volgende houtsoorten: Grenen, Vuren, Douglas of hardhout. Wij geven u graag meer toelichting over elk van deze materialen zodat u de juiste keuze kunt maken. Hout beton schuttingen bevatten ook nog betonpalen of betonplaten. Deze zijn beschikbaar in de volgende kleuren: wit, antraciet, grijs, crème en taupe. De kleur kan uw hout beton schutting net een andere uitstraling geven die beter past bij uw tuin.

Alles voor uw houten schutting in Eindhoven

Wij bieden verschillende diensten aan voor uw hout beton schutting in Eindhoven:

  • Hout beton schuttingen plaatsen
  • Installeren van horizontale of verticale schuttingplanken
  • Plaatsen van een betonplaat onder de houten schutting
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Laat uw houten schutting plaatsen door een vakman

Het plaatsen van een hout beton schutting is een precisie klus die door professionals uitgevoerd moet worden. Het is belangrijk dat uw houten schutting perfect op maat is gemaakt voor uw tuin. Het Schuttingmenneke regelt dit voor u. U ontvangt alleen maar de beste kwaliteit hout beton schuttingen en de beste service. Samen bespreken we alle opties voor uw houten schutting en bepalen we de beste keus voor u. Zo ontvangt elke klant de beste schutting voor zijn tuin in Eindhoven.

schutting in Stramproy

Bel voor uw houten schutting in Eindhoven

Bent u geïnteresseerd? Bel dan direct naar 06-28839338 of mail ons via wim@schuttingmenneke.nl voor verdere informatie. Vraag ook meteen een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u ook het contactformulier invullen hier op onze site. Laat uw houten schutting in Eindhoven plaatsen door expert Het Schuttingmenneke.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie