Houten schutting plaatsen in Haaren

Houten schutting voor uw tuin in Haaren

Het Schuttingmenneke helpt u graag met uw houten schutting in Haaren. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schuttingen. Wij maken uw schutting geheel op maat. Verder zorgen wij ervoor dat uw schutting goed aansluit bij uw tuin, wat uw tuin een fijne uitstraling geeft. Onze hout beton schuttingen zijn van hoge kwaliteit en zien er daarom altijd goed verzorgd uit.

Alle opties voor uw houten schutting in Haaren

Houten schuttingen bestaan uit verschillende onderdelen. Wij helpen u met alle aspecten van het plaatsen van een schutting:

  • Plaatsen van hout beton schuttingen
  • Verticale of horizontale schuttingplanken installeren
  • Plaatsen van een betonplaat onder de houten schutting
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Stel uw ideale houten schutting samen

Elke hout beton schutting is anders. De schutting kan geheel uit hout gemaakt worden, of er kunnen betonnen elementen toegevoegd worden. Wij hebben verschillende soorten houten schuttingen, zoals Grenen, Vuren, Douglas of hardhout. Het beton kan in verschillende kleuren worden toegevoegd, namelijk: wit, antraciet, grijs, crème en taupe. De combinatie van materialen en kleuren zorgt voor een unieke houten schutting.

Hout beton schutting experts in Haaren

Een houten schutting is vaak het eerste wat mensen zien in een tuin. Het is daarom erg belangrijk dat de schutting er goed verzorgd uitziet. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schuttingen en regelen dit voor u. Wij zorgen voor maatwerk en bieden graag advies aan als dit nodig is. Samenwerking met de klant is voor ons erg belangrijk om de ideale schutting te maken. Hierdoor zorgen wij altijd voor het beste eindresultaat! Heeft u interesse? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan.

schutting in Stramproy

Meer vragen voor Het Schuttingmenneke?

Vul al uw vragen in het contactformulier op onze site in voor uw houten schutting in Haaren. Wij beantwoorden uw vragen dan naar wens. U kunt ons ook bellen via 06-28839338 of mailen naar
wim@schuttingmenneke.nl. Vraag ook meteen een offerte aan, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Neem voor een mooie houten schutting in Haaren contact op met Het Schuttingmenneke.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie