Houten schutting plaatsen in Helmond

Houten schutting plaatsen in Helmond

Wilt u graag een nieuwe houten schutting in Helmond en omstreken? Dan helpt Het Schuttingmenneke u verder. Schuttingen zijn essentieel om in de tuin wat privacy te creëren. De juiste hout beton schutting vult uw tuin aan en zorgt voor de juiste sfeer. Wij bieden diverse houten schuttingen aan van verschillende soorten en maten. Voor iedere tuin is een perfecte hout beton schutting te vinden!

Schutting op maat in Helmond

Wij zorgen ervoor dat uw hout beton schuttingen altijd op maat gemaakt worden voor uw tuin. We bieden de keuze uit verschillende houtsoorten aan. Dit zijn: Grenen, Vuren, Douglas of hardhout. Wij nemen graag samen met u door welke houtsoort het beste bij uw voorkeuren past. U heeft ook nog de keuze om beton toe te voegen aan de houten schuttingen. Wij leveren namelijk de palen ook in beton en bieden betonplaten aan. Het beton is beschikbaar in verschillende kleuren, namelijk wit, antraciet, beton grijs, crème en taupe.

Voorzieningen voor uw houten schutting

Wij helpen graag om uw wensen te vervullen voor uw hout beton schutting in Helmond. Wij verrichten de volgende werkzaamheden:

  • Hout beton schuttingen plaatsen
  • Horizontale of verticale schuttingplanken installeren
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Plaatsen van een betonplaat onder de houten schutting
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Houten schutting die voldoet aan al uw wensen

Aangezien een hout beton schutting een groot deel uitmaakt van uw tuin, moet het natuurlijk geheel voldoen aan uw wensen. Wij zorgen ten eerste altijd voor de beste kwaliteit hout beton schuttingen. Daarnaast focussen wij op een goede samenwerking met de klanten in Helmond. Samen bespreken we uw voorkeuren en bepalen we wat de beste houten schutting is voor u. Geïnteresseerd? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan.

schutting in Stramproy

Voor meer vragen, neem contact op met Het Schuttingmenneke

Wilt u meer informatie over onze houten schuttingen ontvangen? Dan kunt u ons direct bereiken via 06-28839338 . Als u ons liever mailt, mail dan naar wim@schuttingmenneke.nl of vul het contactformulier in op onze site. Vraag ook direct een vrijblijvende offerte aan bij Het Schuttingmenneke voor uw nieuwe houten schutting in Helmond!

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie