Houten schutting plaatsen in Roermond

Houten schutting specialist in Roermond

Wilt u graag een houten schutting in Roermond en omgeving? Het Schuttingmenneke regelt dit voor u. Schuttingen worden gebruikt om privacy te creëren. Dit geeft een fijner gevoel als u op een luie zondag lekker in uw tuin wilt gaan zitten. Wij zorgen voor de beste kwaliteit hout beton schutting, zodat hij lang meegaat en er mooi verzorgd eruit blijft zien. De hout beton schuttingen worden op maat gemaakt voor uw tuin en afgestemd op uw specifieke voorkeuren. Hierdoor ontvangt u een hout beton schutting die voldoet aan al uw wensen!

Veel opties voor uw houten schuttingen

Het Schuttingmenneke biedt hout beton schuttingen aan in veel verschillende soorten en maten in Roermond. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor uw schutting. De schermen zelf kunnen van verschillende soorten hout gemaakt worden: Grenen, Vuren, Douglas of hardhout. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor horizontale of verticale schuttingplanken. Wij bieden de palen tussen de schermen ook in hout of beton aan in diverse kleuren. Door dit uitgebreide assortiment kunnen wij aan ieders wensen voldoen.

Mogelijkheden voor uw houten schutting in Roermond

Wij hebben een ruim assortiment van houten schuttingen, palen en betonplaten. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Plaatsen van hout beton schuttingen
  • Horizontale of verticale schuttingplanken installeren
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Aanbrengen van een betonplaat onder de houten schutting
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Vrijblijvend advies voor uw houten schuttingen in Roermond

Om het beste eindresultaat te krijgen, werken wij altijd goed samen met de klant. Wij geven u graag advies over de hout beton schutting die het best past bij uw tuin. Elke tuin is anders en elke hout beton schutting zorgt voor een andere uitstraling. Wij denken met u mee en samen bespreken wij welke schutting het meest geschikt is. Hierdoor laten wij al onze klanten altijd tevreden achter. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de button hieronder.

schutting in Stramproy

Vraag meteen een offerte aan bij Het Schuttingmenneke

Vraag direct eenvoudig en snel een offerte aan via onze site om zo snel mogelijk uw nieuwe houten schutting te ontvangen in Roermond. Als u nog andere vragen heeft, dan helpen wij u daar graag mee verder. Bel ons via 06-28839338 of mail ons naar wim@schuttingmenneke.nl voor uw vragen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze site en dan mailen wij u snel terug. Het Schuttingmenneke helpt u met al uw vragen over houten schuttingen.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie