Houten schutting plaatsen in Veldhoven

De beste houten schutting voor uw tuin

Houten schuttingen in Veldhoven gezocht? Dan bent u bij Het Schuttingmenneke op de goede plek. Het Schuttingmenneke is gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schuttingen. Welke wensen u ook heeft voor uw houten schutting, wij helpen u verder. Geef uw tuin wat extra’s en plaats een mooie schutting van goede kwaliteit. Hierdoor creëert u een mooi plekje voor uzelf. Wie wil dat nou niet.

Ruime keuze houten schuttingen in Veldhoven

Een hout beton schutting moet natuurlijk precies aan uw wensen voldoen. Het maakt namelijk een groot deel uit van uw tuin. Om deze reden bieden wij veel verschillende materialen aan in Veldhoven. Wij hebben de volgende houtsoorten in ons assortiment: Grenen, Vuren, Douglas of hardhout. Daarnaast bieden wij ook verschillende kleuren beton aan, zoals wit, antraciet, grijs, crème en taupe. Combineer deze verschillende materialen om uw perfecte houten schutting te maken.

Diensten voor uw houten schutting in Veldhoven

Een goede hout beton schutting moet door experts geplaatst worden. Wij regelen dit voor u en bieden nog veel meer aan:

  • Hout beton schuttingen plaatsen
  • Ruim assortiment kleuren en soorten hout en beton
  • Horizontale of verticale schuttingplanken installeren
  • Plaatsen van een betonplaat onder de houten schutting
  • Vrijblijvend advies over de beschikbare materialen

Laat uw houten schutting plaatsen door een specialist

Het Schuttingmenneke zorgt altijd voor de beste kwaliteit schuttingen in Veldhoven. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit materialen, en leveren uw schutting op maat. Tuinen kunnen ingewikkelde vormen hebben, maar dit is geen probleem voor ons. Samen bepalen we wat nodig is voor uw tuin, en dan maken wij de beste hout beton schutting voor u. Heeft u nog advies nodig over uw houten schutting in Veldhoven? Dan helpen wij u graag met al uw vragen.

schutting in Stramproy

Bel meteen Het Schuttingmenneke voor meer informatie

Vraag snel en makkelijk een offerte aan via onze site en wij helpen u graag met uw hout beton schutting. Voor verdere vragen, laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze site. Wilt u ons liever telefonisch benaderen, dan kan dit ook via 06-28839338 . Per mail zijn wij bereikbaar op wim@schuttingmenneke.nl. Het Schuttingmenneke helpt u met al uw houten schuttingen in Veldhoven.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie