Schutting Venlo

Kwalitatieve schutting Venlo

Als u zoekt naar een schutting in Venlo, kunt u zeer goed terecht bij Het Schuttingmenneke. Ons bedrijf is gevestigd in Lierop, maar ook in Venlo leveren wij onze schuttingen. Wij kunnen de schutting van uw keuze bij u afleveren, maar het is ook zeker mogelijk om hem door ons te laten plaatsen. Bij ons kunt u daarnaast ook nog terecht voor eventuele onderhoudsproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze houtverf uit Zweden. Deze is van zeer goede kwaliteit. Sommige schuttingen zijn redelijk onderhoudsvrij, maar een goede verf verlengt de levensduur met jaren.

Veel ervaring met plaatsen van schutting in Venlo

De schuttingen in Venlo moeten van uitstekende kwaliteit zijn? U wilt de schutting het liefst laten plaatsen door iemand met meer dan voldoende ervaring? Dan zit u bij Het Schuttingmenneke helemaal goed. Ik begon in 2016 als zelfstandige in een loods. Dankzij een mooie groei was deze al na een paar jaar te klein. Daarom werken we nu vanuit een grotere bedrijfsruimte. Een groot voordeel voor u als klant is dat u nu niet alleen voor schuttingen bij ons terecht kunt. Bij ons vindt u handig alles op 1 adres. Alles wat van hout gemaakt wordt voor de tuin kunnen wij u leveren. Neem zeker eens een kijkje in onze webshop.

Carport-sevenum-

Voor schuttingen Venlo moet u bij Het Schuttingmenneke zijn

Wij leveren uw schutting in Venlo wanneer dat u uitkomt. U bent benieuwd naar de persoon achter Het Schuttingmenneke? Ik zit al heel wat jaren in dit vak. In eerste instantie startte ik als zelfstandig bouwer van schuttingen. Als ik opdrachten kreeg van klanten, was ik er voor het bouwen en plaatsen van schuttingen. Een tijd hierna kreeg ik een baan aangeboden. Uiteindelijk heb ik een aantal verschillende beroepen uitgevoerd. Dit alles bij elkaar nam heel wat jaren in beslag. Ik kon de verschillende banen natuurlijk goed met elkaar vergelijken. Uiteindelijk werd ik toch weer zelfstandige. Natuurlijk kon ik nu zelf kiezen wat ik het leukste beroep vond. Dat was dan toch echt het bouwen van schuttingen. U begrijpt dat ik daarom beschik over veel passie, kennis en ervaring. In 2015 begon ik weer als onderaannemer in de schuttingbouw. Direct merkte ik weer hoe goed dit werk bij me past. Helaas vond ik de samenwerking met mijn opdrachtgever minder prettig verlopen. Zo kwam het dat ik een jaartje later toch weer helemaal voor mezelf begonnen ben.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie