Schutting verf Eindhoven

Mooiste kleuren schutting verf in Eindhoven

Heeft uw schutting in Eindhoven een nieuw laagje verf nodig? Het Schuttingmenneke in helpt u daar graag bij! Wij geven u graag advies over hoe u het beste uw schutting opnieuw kan beschilderen en welke stappen daarbij nodig zijn. Ook uw schutting in Eindhoven heeft zo nu en dan een nieuw laag schutting verf nodig. Zodat u uw tuinafscheiding kunt beschermen tegen alle seizoenen. Het Schuttingmenneke biedt een breed assortiment aan kleuren van topkwaliteit schutting verf aan.

Beste manier om uw schutting te verven met houtverf

Door volgens de juiste stappen uw schutting in Eindhoven te verven, zorgt u ervoor dat uw schutting nog jarenlang mee kan. Maar wanneer is nu het beste moment om te beginnen met schilderen? Wij raden u aan om te schilderen in de drogere en warmere periodes. Dat is wanneer de temperatuur tussen de 10℃ en 20℃ ligt, dus met de lente. In de lente heeft u minder last van regen en harde windstoten. Zorg er wel voor dat u uw schutting heeft ontdaan van oude verfresten. En let op dat uw schutting in Eindhoven geen last heeft van houtrot. Hier volgt een stappenplan om u extra te helpen tijdens het schilderen van uw schutting.

Stappenplan voor het verven van uw schutting

 • Verwijder de groene aanslag met een sopje
 • Reinig en ontvet de schutting vervolgens met een ontvetter en lauwwarm water
 • Spuit de schutting met een hogedrukreiniger af op spray-stand
 • Wanneer de schutting droog is kunt u beginnen met schuren
 • Maak de schutting stofvrij met een zachte doek of borstel
 • Dek de grond rondom de schutting af tegen morsen
 • Roer de verf goed door
 • Verf de schutting, gebruik een kleine kwast voor het aanzetten van de randen
 • Bij dekkende verf of beits kunt u na droging een tweede laag aanbrengen

Voordelen van het verven van uw schutting

 • Met een nieuw kleurtje kunt u uw schutting een nieuwe uitstraling geven
 • Wij voorzien u graag van advies op maat, zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt
 • Door een laag schutting verf kunt u de levensduur van uw schutting flink verlengen
 • Wij hebben een groot aanbod schutting verf in allerlei kleuren en stijlen. Er zit altijd iets tussen dat past bij uw smaak!
 • De veelzijdige verf van Moose Färg is geschikt voor iedere ondergrond

 

Wilt u het verven van uw schutting liever uit handen geven? Ook dan kunt u terecht bij Het Schuttingmenneke. Vraag gerust een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte aan!

schutting in Stramproy

Uw tuin een nieuwe look geven met topkwaliteit schutting verf

Het is belangrijk om uw schutting in Eindhoven goed te onderhouden. Het beste kunt u hiervoor de juiste schutting verf gebruiken. Maar welk merk is hier nu echt geschikt voor? Bij Het Schuttingmenneke bieden wij bijvoorbeeld schutting verf van het merk Moose Färg aan. De verf van dit merk bootst de mooie matte kleuren van Zweedse woningen na. In Zweden gebruikt men deze houtverf al eeuwenlang. De kleuren zorgen voor mooie licht- en schaduweffecten op uw schutting. De verf van Moose Färg is niet alleen geschikt voor schuttingen, maar is ook ideaal voor het schilderen van tuinhuisjes en blokhutten. Onze verf is zelfs te gebruiken binnenshuis vanwege zijn duurzame kwaliteit. Zo kunt u de kleuren binnen en buiten prachtig met elkaar matchen.

Contact opnemen met Het Schuttingmenneke?

Wilt u graag meer weten over de beste schutting verf voor uw tuin in Eindhoven? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kunt ons nu bellen via 06-28839338 . U kunt ons ook via mail bereiken voor al uw vragen wim@schuttingmenneke.nl. Bij Het Schuttingmenneke kunt u terecht voor al uw benodigdheden van schuttingen in Eindhoven.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie