Schutting verf Helmond

Divers aanbod frisse kleuren voor schutting verf in Helmond

Heeft uw schutting in Helmond een nieuwe laag kwalitatief goede verf nodig? Dan bent u op de goede plek bij Het Schuttingmenneke. Na een aantal jaren heeft zelfs de beste schutting een nieuwe bedekkingslaag houtverf nodig. Bij Het Schuttingmenneke kunt u goed terecht voor een klasse assortiment aan kleuren schutting verf. Een nieuw kleurtje verf geeft uw tuin in Helmond al gauw een frisse uitstraling. Maar niet alleen dat, uw schutting is nu ook jarenlang beschermt tegen de elementen.

Bent u uw oude schutting verfkleur zat? Kom naar Het Schuttingmenneke!

Heeft uw schutting een nieuwe kleur nodig? Bestel dan nu een kleur uit het brede assortiment aan houtverf bij Het Schuttingmenneke. Wij bieden hoog kwaliteit houtverf aan dat geschikt is voor zowel gladde als ruwe ondergronden. En daarnaast is de verf ook te gebruiken voor bewerkt en onbewerkt hout. Ook is onze verf van het merk Moose Färg geschikt voor betonnen schuttingen. Dit type verf dringt door tot in de ondergrond waardoor het materiaal kan blijven ademen. Hierdoor blijft uw schutting in Helmond voor jarenlang goed bedekt in uw tuin tegen strenge winters en natte herfsten.

Als dealer kunnen wij producten van verschillende merken leveren

  • Schuttingen die zorgen dat uw privacy is gewaarborgd
  • Blokhutten waarin u uw gereedschap of fietsen op kunt bergen
  • Overkappingen die zorgen dat u niet bij het eerste regenbuitje naar binnen hoeft
  • Speeltoestellen voor uw kinderen en hun vriendjes
  • Dierenverblijven als u graag huisdieren houd

Voordelen van het verven van uw schutting

Met een nieuw kleurtje kunt u uw schutting een nieuwe uitstraling geven
Wij voorzien u graag van advies op maat, zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt
Door een laag schutting verf kunt u de levensduur van uw schutting flink verlengen
Wij hebben een groot aanbod schutting verf in allerlei kleuren en stijlen. Er zit altijd iets tussen dat past bij uw smaak!
De veelzijdige verf van Moose Färg is geschikt voor iedere ondergrond

Wilt u het verven van uw schutting liever uit handen geven? Ook dan kunt u terecht bij Het Schuttingmenneke. Vraag gerust een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte aan!

schutting in Stramproy

Matte verf: ideaal voor tuinhuisjes, schuttingen en blokhutten

Wilt u naast uw schuttingen ook graag uw blokhut of tuinhuis in de verf zetten, dan hebben wij de ideale uitkomst voor u. Onze verf van het uitstekende merk Moose Färg heeft de prachtige matte tinten zoals de Zweden deze al traditiegetrouw eeuwenlang gebruiken voor hun houtenhuizen. Deze top kwaliteit verf zorgt voor prachtig natuurlijk licht- en kleureffecten op uw blokhut, tuinhuis of schutting. Bij Het Schuttingmenneke hebben wij een breed aanbod aan matte kleuren zodat u uw eigen hoog kwalitatief Scandinavische sfeer in huis, of in de tuin, kan halen.

Meer vragen voor Het Schuttingmenneke?

In het contactformulier kunt u al uw vragen invullen over bijvoorbeeld schutting verf of een van onze vele andere producten. Hier kunt u ook een offerte aanvragen voor schutting verf in Helmond. Bel direct naar 06-28839338 of mail ons via wim@schuttingmenneke.nl. Bij Het Schuttingmenneke kunt u terecht voor al uw benodigdheden van schuttingen in Helmond.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie