Schutting verf Tilburg

Geef uw tuin een nieuwe look met schutting verf van Het Schuttingmenneke

Schutting verf in Tilburg nodig voor een make-over in uw tuin? Geef dan uw schutting een nieuwe kleur schutting verf van Het Schuttingmenneke. Hiermee versterkt u de kleuren in uw tuin en beschermt u uw schutting jarenlang tegen allerlei weersomstandigheden. Van de koudste winters tot de natste herfsten. Dit betekent lang genieten van een frisse voor- of achtertuin. Bij Het Schuttingmenneke hebben wij een breed assortiment schutting verf in vele kleuren.

Voorbereidingen voor verven van uw schutting

Goede voorbereidingen zijn het halve werk. Bij Het Schuttingmenneke geven we u graag advies over hoe u de schilderklus het beste aan kunt pakken, zodat uw schutting in Tilburg jarenlang goed blijft. Als eerste moet u er goed opletten dat uw schutting is ontdaan van alle oude verfresten. Let ook op eventuele houtrot. Het beste kunt u uw schutting in de warmere periodes van het jaar verven. Met voorkeur voor de lente. In de lente is de temperatuur meestal ideaal, tussen de 10℃ en de 20℃. En daarnaast heeft u minder kans op regen of harde wind. Een droge ondergrond is namelijk van belang zodat de verf goed pakt. Hier volgt een stappenplan om u te helpen met het verven van uw tuinafscheiding.

Een stappenplan om uw schutting te verven

  • Verwijder de groene aanslag met een warm sopje
  • Reinig en ontvet de schutting vervolgens met een ontvetter en lauwwarm water
  • Spuit de schutting met een hogedrukreiniger af op spray-stand
  • Schuur het hout met een vlakschuurmachine zodra de schutting droog is
  • Maak de schutting stofvrij
  • Dek de grond rondom de schutting af tegen het morsen
  • Roer de verf of de beits goed door
  • Verf de schutting, gebruik de kleine kwast voor het aanzetten van de randen
  • Bij dekkende verf of beits kunt u na droging een tweede laag aanbrengen

Voordelen van het verven van uw schutting

  • Met een nieuw kleurtje kunt u uw schutting een nieuwe uitstraling geven
  • Wij voorzien u graag van advies op maat, zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt
  • Door een laag schutting verf kunt u de levensduur van uw schutting flink verlengen
  • Wij hebben een groot aanbod schutting verf in allerlei kleuren en stijlen. Er zit altijd iets tussen dat past bij uw smaak!
  • De veelzijdige verf van Moose Färg is geschikt voor iedere ondergrond

 

Wilt u het verven van uw schutting liever uit handen geven? Ook dan kunt u terecht bij Het Schuttingmenneke. Vraag gerust een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte aan!

schutting in Stramproy

Het Schuttingmenneke adviseert over de beste schutting verf in Tilburg

Voor uw houten schutting kunt u het beste gebruik maken van hoge kwaliteit houtverf, omdat schuttingen dag in en dag uit in allerlei weersomstandigheden staan. Als u kiest voor een goed merk, bijvoorbeeld Moose Färg, dan heeft u jarenlang plezier van de heldere kleuren. De schutting verf van Moose Färg zorgt er namelijk voor dat de verf tot diep in de ondergrond zit. Hierdoor kan het materiaal goed ademen en hoeft u zich geen zorgen te maken over houtrot. Voordat u aan de slag gaat moet u er wel op letten dat u de juiste voorbereidingen treft. Wij zullen u hiermee helpen.

Direct contact met Het Schuttingmenneke

Wilt u graag meer informatie over de beste schuttingen en verf voor uw tuin in Tilburg? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kunt ons nu bellen via 06-28839338 . U kunt ons ook via mail bereiken voor al uw vragen wim@schuttingmenneke.nl. Bij Het Schuttingmenneke kunt u terecht voor al uw benodigdheden van schuttingen in Tilburg.

Bekijk ons uitgebreid assortiment schuttingen

Voor elke smaak en situatie een geschikte schutting

Hout / beton schutting

Gestapelde schuttingen

Composiet schutting

Meer informatie

Klik op de knop met de gewenste schutting.

Offerte Formulier

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie